Pa neće valjda Sergeja Jakirovića smijeniti uoči derbija 15. kola na Rujevici!

Nedjelja, 05. studenog 2023. 17:03 Napisao/la  SC

Jakirović je svakako  poseban trener Dinama po tome što aktualni prvak ove sezone igra najslabiji nogomet otkada se igra Liga 10

Pa neće valjda Sergeja Jakirovića smijeniti uoči derbija 15. kola na Rujevici!

Čini se da će Sergej Jakirović ostati na klupi Dinama do derbija 15. kola na Rujevici.

Nema se trener Dinama čemu veseliti nakon što je pogotkom u 94. minuti osvojio bod u Varaždinu, u nekim ne tako davnim vremenima svaki trener Dinama koji jedva osvoji bod protiv Varaždina odmah bi bio smijenjen.

Ako do sada nije smijenjen, valjda će Jakirović izdržati do 15. kola!

Jakirović je svakako  poseban trener Dinama po tome što aktualni prvak ove sezone igra najslabiji nogomet otkada se igra Liga 10.

Početkom drugoga dijela momčad Varaždina puno je hrabije počela igrati, shvatili su Varaždinci nakon prvoga dijela da se ne moraju bojati ovakvog Dinama.

Brzo se isplatio ambiciozniji ulazak u utakmicu.

Vukčević je u 54. minuti ubacio prizemno zdesna, Ristovski je uklizao s Drožđekom i Šutalom u ravni prve vratnice, lopta se od stopera Dinama odbila u mrežu - 1:0.

Nakon pogotka odnosi su se odmah promijenili, momčad Dinama počela je pritiskati, kako je vrijeme prolazilo pritisak je bivao sve jači, ali malo je toga Dinamo konkretnog učinio.

Valja izdvojiti dva ozbiljnija pokušaja (Emreli 86, Kaneko 91), Zagorec je rutinski reagirao.

Dinamo je u 94. minuti ipak postigao pogodak kojim je izbjegnuo novi poraz: Kaneko je ubacio zdesna lijevom nogom, Emreli je u padu ispred Zelenike glavom krenuo loptu - 1:1.

U prvom dijelu Dinamo je igrao konkretnije, dvaput se tresao okvir domaćih vratiju (Kaneko, Theophile), triput je Zelenika obranio udarce, kada su igrači Dinama (Kaneko, Drmić, Mišić) bili u vrlo izglednim pozicijama.

Nije ni Zagorec bio besposlen, dvaput su (Mišić, Elezi) zaprijetili, ali nije Varaždin djelovao preopasno.

VARAŽDIN: Zelenika, Vukčević, Pëllumbi, Jelenić, Boršić (46 Bručić), Postonjski, Pilj (74 Belcar), Elezi (80 Mištrafović), Mitrovski (90+1 Ba), Šego, Drožđek (80 Škaričić)

DINAMO: Zagorac, Ristovski, Theophile, Šutalo (75 Emreli), Perković, Mišić, Sučić (59 Ademi), Kaneko, Baturina, Vidović (75 Špikić), Drmić (59 Bulat)

Utakmica 14. kola: Varaždin - Dinamo 1:1 (Emreli 90+4/Ristovski 54-ag)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.