Davor Rupnik srušio Hajduk primjenivši Tudorov pristup utakmici u Gradskom vrtu

Nedjelja, 01. rujna 2013. 12:37 Napisao/la  SC

Dok još nisam bio trener Osijeka, pratio sam sve utakmice i upravo je Tudorov pristup ono što mi se svidjelo i što sam htio prenijeti svojoj ekipi, kaže trener Osijeka Davor Rupnik

Igoru Tudoru nije preostalo ništa drugo ne priznati da je u Gradskom vrtu pobijedila bolja momčad. Osijek je neočekivano odigrao najbolju utakmicu u sezoni, nadigrao i pobijeio Hajduk. 

 

- Čestitam Osijeku na zasluženoj pobjedi iako je mogla otići na drugu stranu, imali smo nekakve svoje šanse. Ali to je nogomet, oni su u zadnjoj minuti iskoristili prekid. Nismo bili pravi. Hajduk je odigrao možda i najgoru utakmicu, osjetio se umor od utakmice s Lokomotivom. Imali smo u ekipi previše neraspoloženih pojedinaca za pobjedu. Agresivnosti je nedostajalo zbog umora, umor je bio prevelik, kada netko nosi dres Hajduka onda se od njega nešto i traži, bilo je puno neraspoloženih igrača da bi se dobilo ovako motiviranog Osijeka, rekao je Tudor.

 

- Želio bih čestitati Igoru Tudoru na dosadašnjim rezultatima ove sezone. Dok još nisam bio trener Osijeka, pratio sam sve utakmice i upravo je Tudorov pristup ono što mi se svidjelo i što sam htio prenijeti svojoj ekipi. Hajduk igra izuzetno hrabro, borbeno i visoko postavljeno i na tome mu svaka čast. Premda je mlađi trener postavio je neke nove standarde u hrvatskom nogometu i to su otprilike i moji postulati trenerskog pristupa. Molio bih da u idućih dva tjedna sve pohvale uputite onima koji su to najviše zaslužili, a to su igrači. Kada bude kritika, ja sam taj kojemu je treba uputiti, no nakon ovakve pobjede igrači su ti koji zaslužuju vašu pažnju. Kako su u nekim utakmicama zaslužili kritike, danas su zaslužili da se što više piše o njima. Nakon što sam bio igrač Osijeka i kapetan, nevjerojatno sam sretan da sam dobio ovu priliku, jer ovaj klub je obilježio mene i cijelu moju obitelj, trenutno sam vrlo ponosan i sretan što sam dobio ovu odgovornost, rekao je trener Osijeka  Davor Rupnik.

 

Standings provided by Sofascore