Danas odluka o treneru, Elvis Scoria na klupi Rijeke do kraja prvenstva

Srijeda, 02. svibnja 2012. 10:07 Napisao/la  Igor Vranić

Klupski čelnici odluku o treneru donijeli su prije današnjeg odlaska u Rovinj, gdje će momčad boraviti do utakmice protiv Slaven Belupa

Sportski direktor Srećko Juričić priveo je kraju potragu za trenerom, koji bi momčad Rijeke trebao voditi u posljednja dva kola. Vremena više nema budući da u srijedu momčad ponovo putuje u Rovinj, gdje će u izolaciji čekati utakmicu protiv Slaven Belupa. Klupski čelnici odluku o novom treneru donijeli su u srijedu ujutro, između nekoliko kandidata na klupi Rijeke do kraja prvenstva trebao bi sjediti Elvis Scoria. Prema neslužbenim informacijama, Scorijin povratak još uvijek ne znači da je Rijeka pronašla dugoročno rješenje, Scoria i klupski čelnici o nastavku suradnje razgovarat će nakon završetka prvenstva.

Neočekivana smjena Dragana Skočića nije ostavila previše manevarskog prostora, panična rješenja u pravilu šire još veću paniku. Rijeka u dva kola mora osvojiti najmanje 4 boda ako se želi poravnati s Interom pod uvjetom da Split u idućem kolu bude igrao kako se očekuje i porazi Zaprešićane u Parku mladeži. U slučaju da Inter osvoji bod u Splitu, Rijeka mora pobijediti Slaven Belupo i Karlovac da bi za jedan bod prestigla Inter. Ako pak Inter pobjedi Split, Rijeka će svakako završiti na 12. mjestu koje drugu ligu znači.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.