POŠTENO SUĐENJE Damir Mišković i Ante Kulušić u Dubaiju zajedno bistre kolosalne odluke

Petak, 05. veljače 2021. 15:26 Napisao/la  Igor Vranić

Tematske sastanke o sucima u Dubaiju zacijelo koordinira najupućeniji u tajne hrvatskog suđenja, Neven Šprajcer

Damir Mišković u Dubai poveo Antu Kulušića i ekipu....
Damir Mišković u Dubai poveo Antu Kulušića i ekipu....

Damir Mišković odlučno je najavio čistku u sudačkoj organizaciji nakon VAR-cirkusa tijekom utakmice između Rijeke i Šibenika na Rujevici!

Izgleda da je čistka počela od glave u Dubaiju odmah nakon što je završila utakmica u Rijeci!

Predsjednik Komisije za suđenje Izvršnog odbora HNS-a Ante Kulušić nalazi se u Dubaiju kao član delegacije HNS-a koju predvodi Damir Mišković.

Dvojica dopredsjednika HNS-a vjerojatno su zajedno u Dubaiju analizirali suđenje u Rijeci, po povratku u domovinu treba očekivati radikalne poteze nakon kojih više nikada ništa u hrvatskom nogometu neće biti isto.

Kulušić i Mišković u Dubaiju bistre kolosalne odluke uz pomoć Marijana Kustića, izvršnog direktora HNS-a, Tomislava Svetine i Nenada Horvatića, članova Izvršnog odbora HNS-a i izbornika Zlatka Dalića.

Tematske sastanke o sucima u Dubaiju zacijelo koordinira najupućeniji među njima u tajne hrvatskog suđenja, Neven Šprajcer.

Šprajcer se u Miškovićevoj delegaciji nalazi kao koordinator u HNS-u,  široj javnosti postao je poznat kada je 2017. godine osuđen na 10 mjeseci uvjetno s rokom kušnje od četiri godine u aferi "Pošteno suđenje".

Na kraju iste afere, nekada najmoćniji čovjek sudačke organizacije, Željko Širić, zbog primanja mita osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od četiri godine zatvora te sigurnosnu mjeru zabrane obavljanja funkcija u hrvatskom nogometu u trajanju od 8 godina.

Inače, prije povratka u domovinu, delegacija HNS-a s UAE-savezom treba potpisati Memorandum o suradnji koju je dogovorio Mišković.

Tablice omogućuje Sofascore