Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Na zimu ćemo morati prodati dva, tri igrača kako bi klub preživio

Četvrtak, 08. studenog 2012. 14:54 Napisao/la  Ivan Jelić

Proračun za 2013. godinu upravo je u izradi, biti će otprilike 55 milijuna kuna. Točno će se znati koliko će se novaca odvojiti za prvu momčad, koliko za Omladinsku školu, koliko za zaposlenike, objasnio je između ostalog predsjednik Hajduka gostujući u emisiji Istinom do gola

Gostujući na lokalnoj tv postaji u emisiji Istinom do gola, autora i voditelja Zdravka Reića, predsjednik Hajduka Marin Brbić otkrio je neke zanimljivosti:

- Proračun za 2013. godinu upravo je u izradi, biti će otprilike 55 milijuna kuna. Točno se znati koliko će se novaca odvojiti za prvu momčad, koliko za Omladinsku školu, koliko za zaposlenike. Najveći dio prihoda predviđen je od prodaje igrače i stoga ćemo na zimu biti prisiljeni prodati dva, tri igrača. Među igrače koji bi željeli prodati su vratar Blažević, Vuković, Maloča, Oremuš...

Radošević?

- Njega bi prodali jedino u slučaju da dođe neka nemoralna ponuda koju ne bi mogli odbiti. U ovom trenutku oni nije na prodaju.

Brbić kao i svi navijači Hajduka priželjkuju:

- Ne smije glasno reći, niti tvrditi kako će Hajduk biti prvak, no dakako da svi želimo da u narednim sezonama napokon prekinemo dominaciju Dinama, objasnio je između ostalih Brbić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.