Ivan Lučić, bivši vratar Bayerna i nekadašnja velika nada, potpisuje za Istru 1961

Srijeda, 11. studenog 2020. 11:50 Napisao/la  SC

Lučić je prije šest godina potpisao ugovor s bavarskim velikanom Bayernom, osvojio je Bundesligu 2015. godine, a branio je još za Bristol City, Aalborg, bečku Austriju

Ivan Lučić
Ivan Lučić

Ako se u posljednji trenutak ne pojavi neka neplanirana prepreka Istra 1961 narednih će dana riješiti pitanje prvog vratara.

Naime, čeka se još samo da Ivan Lučić, Austrijanac hrvatskog porijekla, prođe liječnički pregled i bude li sve u redu stavi svoj potpis na uvogor sa zeleno-žutima.

Posljednji klub Ivana Lučića bila je bečka Austrija za koju je branio do prije desetak mjeseci, ali nakon što mu u klubu nisu obnovili ugovor postao je slobodan igrač.

Lučić je prije šest godina potpisao ugovor s bavarskim velikanom Bayernom, kao treći vratar Bayerna osvojio je i titulu prvaka 2015. godine, ali u Muenchenu se nije dugo zadržao.

Nakon dvije godine otišao je u Bristol City, nakon toga u danski Aalborg pa na kraju u bečku Austriju, iz koje je ponikao.

Lučiću bi Istra 1961 trebala poslužiti kao klub u kojem će iznova pokušati oživjeti svoju vratarsku karijeru.

Prema trenutačnim pokazateljima Lučićeva vrijednost na transfermarktu iznosi 700 tisuća eura, što bi ga, postane li igračem Istre 1961, činilo najskupljim prvotimcem Budicinove momčadi.

Tablice omogućuje Sofascore