Ante Čačić: Nema laganih utakmica, ovakve stvari bi nas u Europi mogle koštati

Subota, 16. srpnja 2022. 00:13 Napisao/la  SC
Ante Čačić
Ante Čačić

Dinamo je pobijedio (3:2) Lokomotivu pogotkom u 91. minuti:

- Naravno da je slatka pobjeda u 90. minuti, ali ne bih želio da se ovakve stvari često događaju. Očekivano teška utakmica na početku sezone, mi još nismo u petoj brzini. Imali smo dobre prilike na početku, ali onda primili dava gola. Potom smo promijenili snačin igre i izjendačili. Drugi dio je Lokomotiva bila u podređenom položaju, ali nismo stvarali puno prilika. Sigurno da nam je i crveni karton olakšao posao, ne bi bilo nezasluženo da je završilo bez pobjednika. Kod 0:2 nisam mogao čekati, morao sam odmah uvesti Drmića, a on je sjajno reagirao. Kada je u pitanju Ljubičić i njegovo igranje na beku, on je dobro odigrao na toj poziciji, to je pokazao i u Superkupu. Od sutra se krećenmo pripremati za Makedonce. Znamo sve o njima, ali znamo da neće biti lagano, vidjeli ste i danas, nema laganih utakmica. Ovakve stvari bi nas u Europi mogle koštati, kazao je trener Dinama Ante Čačić.

- To je nogomet, pa i mi smo zabijali prošle sezone u 90. minuti, naravno da je teško. Nakon isključenja Marića, Dinamo nas je počeo lomiti do tog pobjedničkog gola. Iako, i mi smo u zadnjim sekundama imali priliku za izjednačenje. Mislim da je publika uživala, mogli su vidjeti golove i drago mi je da je sezona otvorena s kvalitetnom utakmicom. Dinamo je pojačao nakon naša dva gola. U drugom dijelu je to bilo izjednačeno sve do isključenja, onda je Dinamo iskoristio tu prednost. Sada se okrećemo nedjelji i utakmici s Osijekom, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.