ĆIRO BLAŽEVIĆ PORUČIO

Ne možemo se mi nositi s Dinamom

Petak, 05. travnja 2013. 22:13 Napisao/la  SC

Tijekom cijele utakmice bila je evidentna razlika u klasi između njih i nas, kaže Ćiro Blažević

Miroslav Blažević nije imao razloga žaliti nakon poraza (0:3) od Dinama budući da Zagreb ni po čemu nije bio dorastao protivnik:

- Ma kako se mi možemo nositi s Dinamom kada oni u svojoj momčadi imaju jednog Sammira. Oduševio me. Za njega nismo imali nikakvih rješenja. Poigravao se s nama, a ostao sam zapanjen njegovom startnom brzinom i idejom. I da nismo primili pogotke iz prekida, on bi opet, kao kod prvoga gola prošao jednog ili dvojicu mojih igrača i onda sam zabio, rekao je Ćiro.

Zagreb do odmora nije primio pogodak jer Dinamo nije igrao na očekivanoj razini:

- Prvi dio smo se dobro i pametno postavili i nismo imali nikakve razloge za promjene. No, tijekom cijele utakmice bila je evidentna razlika u klasi između njih i nas. Ne treba sada tražiti uzroke poraza jer Dinamo je toliko kvalitetniji od Zagreba. I to je realnost, zaključuje Ćiro.

- Početkom utakmice moji su igrači imali previše solo-dionica, a tako se ne može igrati protiv toliko defanzivne i čvrste momčadi . Na poluvremenu smo izvršili određene rotacije, promijenili sustav igre, a posebno bih pohvalio igrače s klupe koji su svojim ulaskom donijeli pravi impuls. Na vrijeme smo otvorili domaćina, a sve ostalo je bila čista rutina. U nastavku sezone će svi igrači s klupe dobiti prigodu jer mi do ljeta moramo znati na koga možemo, a na koga ne možemo računati iduće sezone, kazao je trener Dinama Krunoslav Jurčić

Standings provided by Sofascore