Zdravko Mamić otkazao presicu nakon pritiska njegova odvjetnika

Nedjelja, 09. lipnja 2019. 17:03 Napisao/la  SC
Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić se predomislio nakon što je za ponedjeljak u Međugorju zakazao obraćanje dvjema nacijama: u Bih i Hrvatskoj!

- Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem, otkazujem obraćanje javnosti. S obzirom na veliko poštovanje preda radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama, odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još s jednom ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić, napisao je Mamić.

Kao što je poznato, Mamić je blizu povratku u Hrvatsku temeljem ugovora o izručivanju koji su Hrvatska i BiH potpisali 2014. godine.

U razgovoru za NovuTV Mamić je izjavio da po cijenu života neće sjediti u hrvatskom zatvoru.

Zlu ne trebalo, nema ništa protiv otići u zatvoru u BiH.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.