PAVEL VRBA Morat ćemo napraviti nekoliko izmjena, ali to neće biti problem

Srijeda, 20. veljače 2019. 20:45 Napisao/la  SC
Pavel Vrba
Pavel Vrba

 

Pavel Vrba najbolji je češki trener.

U prvoj utakmici između Viktorije Plzen i Dinama (2:1), Vrba je promjenama u nastavku osigurao svojoj momčadi prednost uoči uzvratne utakmice (19) u četvrtak:

- Sigurno će biti velikih promjena, jer Dinamo je dovoljno kvalitetan da si može priuštiti tolike izmjene. Mislim da će sastav biti sličan prvoj utakmici u Češkoj, ali doći će do promjena na dvije pozicije. U posljednje vrijeme imali smo visok ritam utakmica, ali bit ćemo na razini u četvrtak. Morat ćemo napraviti nekoliko izmjena, ali niti to neće biti problem. Imamo dobru momčad i možemo si to priuštiti. Ne mogu reći kakav će biti rezultat na kraju, jer poštujem Dinamo, ali vjerujem u svoju momčad, kazao je Vrba kojega su novinari zamolili za usporedbu s utakmicom protiv Partizana prošle godine:

- Respektiram Partizan, u Beogradu nam nije bilo lako. Ali u Zagrebu će biti još teže, jer je Dinamo bolja momčad od Partizana. Dobra je stvar što smo preokrenuli tu prvu utakmicu, ali konačan rezultat znat će se tek u četvrtak. Naravno, pozitivno je pobjeđivati i zadržati dobru atmosferu u momčadi, naglasio je Vrba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.