Nenad Bjelica: Nije nemoguće da dovedemo dva-tri igrača, Olmo će igrati protiv Rosenborga

Četvrtak, 15. kolovoza 2019. 15:40 Napisao/la  SC

Ovi novci koji su zajamčeni daju nam prostora i da se nešto uloži, vidjet ćemo što napraviti i gdje to uložiti, najavljuje trener Dinama uoči utakmice play-offa Lige prvaka

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo je pred vratila skupine Lige prvaka, hrvatski prvak u play-offu igra protiv Rosenborga.

Dinamo je do sada zaradio 7,9 mil. euta, ulazak u skupine Lige prvaka promijenio bi platežnu moć i planove:

- Nije nemoguće da dovedemo dva-tri igrača, vidjet ćemo. Ovi novci koji su zajamčeni daju nam prostora i da se nešto uloži, vidjet ćemo što napraviti i gdje to uložiti. Na kojoj poziciji? Gledamo "šesticu", ali i sve pozicije. I ofenzivnog veznog, i napadača i krila, jedino nam ne treba ništa u obrani. Luka Ivanušec? Još je aktualan, ali ljudi u klubu vode brigu o tome. Lazar Marković? Jedan od interesantnih igrača, ali vidjet ćemo što će se događati. Ima puno igrača koji su ponuđeni, kaže trener Nenad Bjelica.

Ostanak Danija Olma najveći je dobitak u prijelaznom roku, ali prijelazni rok nije gotov:

- Klub mu nudi novi ugovor, on o tome intenzivno razmišlja. Vidjet ćemo hoće li se odlučiti za novi ugovor, što opet ne isključuje transfer. Ali, s tim ugovorom Olmo apsolutno ne mora juriti nikamo, on je sretan kod nas, raduje se sa suigračima, može čovjek biti sretan igrajući za Dinamo, zašto ne bi ostao. Daje nana dimenziju više, siguran sam da će nam pomoći protiv Rosenborga, ali nadam se i dalje, kaže Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.