Dinamo večeras na Islandu, Damir Krznar puše na hladno na niskoj temperaturi

Utorak, 13. srpnja 2021. 10:23 Napisao/la  SC
Dinamo večeras na Islandu, Damir Krznar puše na hladno na niskoj temperaturi

Dinamo večeras (22) na Islandu igra uzvratnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka, domaći Valur doživio je u Zagrebu poraz (2:3) koji je izazvao opću mobilizaciju u Maksimiru.

Damir Krznar na Island je poveo reprezentativce, na raspolaganju su Bruno Petković, Luka Ivanušec, Mario Gavranović, Mislav Oršić i Stefan Ristovski.

Dominik Livaković jedini je i dalje na poštedi, poznato je da Dinamo prodaje prvog vratara.

Iako reprezentativci nisu u optimalnom stanju, njihov angažman za uzvratnu utakmicu jasna je poruka:

- Sve je spremno, momčad je raspoložena i očekujemo da ćemo potvrditi ono što nismo u prvoj utakmici, a to je prolaz u drugo pretkolo Lige prvaka. Ne možemo upirati u pojedince, odgovorna je cijela momčad. Nije bilo velikih znakova opuštanja, dogodile su se individualne pogreške koje se događaju jednom u sto utakmica. Sigurni smo u prolazak ako damo što možemo, kaže Krznar.

Razlika u individualnoj kvaliteta je tolika da Krznar večeras ne bi trebao koristiti reprezentativce, ali nogomet ponekad zna biti toliko nepredvidljiv da Krznar puše na hladno na temperaturi od 12 stupnjeva Celzijusa.

Utakmica se igra u zimskim uvjetima u odnosu na temperature u Hrvatskoj.

Utakmicu izravno prenosi HNTV.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.