Europska liga: Dinamo saznao moguće protivnike u ždrijebu osmine finala

Četvrtak, 21. veljače 2019. 23:51 Napisao/la  SC
Europska liga: Dinamo saznao  moguće protivnike u ždrijebu osmine finala

 Dinamo će u petak nešto iza 13 sati saznati protivnika u osmini finala Europske lige, izbor je više nego atraktivan.

U ždrijebu su Sevilla, Zenit, Napoli, Eintracht, Arsenal, RB Salzburg, Valencia, Villarreal, Benfica, Dinamo Kijev, Rennes, Krasnodar, Slavia Prag, Inter i Chelsea.

Utakmica protiv Viktorije Plzen već je arhivirana, Dinamo je u uvratu eliminirao slovačku momčad vrlo autoritativno:

- Iza nas je 90 minuta velike borbe. Našli smo dobar balans između agresivnosti i uživanja. Od prve do zadnje minute smo kontrolirali utakmicu, bili smo bolji i zasluženo smo slavili. Za ovu utakmicu mi je bila lakša priprema jer smo na vrijeme dobili šamar i uzvrat smo odigrali fantastično. Bilo mi je lakše pripremiti ovu utakmicu, nego prvu jer su mediji uoči prve utakmice prezentirali Viktoriju kao lošiju i tu mi nisu pomogli. Bilo je teško pripremiti igrače. Morali smo napadati i vjerovali smo da neće biti toliko prekida u kojima su oni opasni. Moharrami je dobro radio i zaslužio je priliku. Šunjić ima dobar osjećaj za igru, dobro čita igru, čak i bolje od Ademija, ja bih rekao... uvijek je na visokom nivou i takav je bio i danas. On je igrač koji je uvijek u pravo vrijeme na pravo mjesto. Treneri takve igrače obožavaju. Ja sam rekao da će Bruno Petković nakon Anderlechta da će ubrzo zaigrati za reprezentaciju, ljudi su se smijali. Ali ja ga gledam svaki dan na treninzima i znao sam što govorim. Jako je dobar dečko i jako kvalitetna osoba. Zadovoljan sam njime i sa svima njima, kazao je trener Nenad Bjelica.

Bruno Petković bio je najbolji igrač utakmice:

- Presretni smo, odigrali smo jednu mušku utakmicu i vjerujem da je ovo momčad zaslužila. Igrali smo svoju igru, trebali smo odigrati ovako, trebali smo pokazati muda, imali smo karakter i zasluženo pobijedili. O ždrijebu apsolutno nismo razmišljali, tko god da dođe, neka dođe... Sigurno nismo prošli dalje da bismo ispali već u idućem kolu! Koja god nas momčad izvukla u ždrijebu, neće im biti lako, rekao je Petković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.