Europska liga: Dinamo protiv Benfice igra pred 30.000 gledatelja

Utorak, 05. ožujka 2019. 16:37 Napisao/la  SC
Europska liga: Dinamo protiv Benfice igra pred 30.000 gledatelja

Dinamo u četvrtak igra protiv Benfice pred rasprodanim Maksimirom.

Zbog toga klub objavio sljedeće priopćenje:

Na prvoj utakmici osmine finala UEFA Europa lige u kojoj GNK Dinamo dočekuje portugalsku SL Benficu očekujemo rekordan posjet u ovoj sezoni, odnosno oko 30 tisuća navijača. Upravo zbog toga molimo sve navijače da što ranije uđu na tribine kako bi se izbjegle gužve zbog sigurnosnih prvojera na ulazima u stadion Maksimir.

GNK Dinamo otvoriti će vrata stadiona već u 16.30 minuta kako bi navijači na vrijeme zauzeli svoje pozicije. Kao što znate, naš klub je u ovoj sezoni redovito kažnjavan zbog neprohodnih prolaza pa molimo sve posjetitelje na stadionu Maksimir da zauzmu svoja mjesta sukladno onima koje imaju na ulaznicama.

Do početka utakmice pripremili smo zanimljiv program za gledatelja; od koncerta renomiranih glazbenih izvođača (Sanja, Zec i Marinko pjevaju hitove Novih fosila, Zaprešić boysi i grupa Connect) pa do fan zona unutar samog stadiona (tribine Zapad i Istok). Isto tako, u pripremi je još nekoliko iznenađenja; od koreografije na tribini Istok do nagradnih igra, razgovora s legendama kluba i aktualnim igračima...

Molimo sve naše navijače da u što većem broju koriste sredstva javnog prijevoza, jer zbog pomanjkanja parkinga nismo u mogućnosti udovoljiti svim zainteresiranima za parking mjesta. Upravo zbog toga, GNK Dinamo je u suradnji s taxi Cammeom osigurao popust od 20 % na sve vožnje do Maksmira od 17.00 sati.

GNK Dinamo još jednom ponavlja kako zajedničkom odlukom policije i kluba, S.L. Benfica nije dobila suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir. Na utakmici se očekuje velik broj navijača Benfice koji će biti smješteni na tribini Jug a koji će prethodno morati proći kroz sigurnosni pregled na ulazu u stadion.

Sve ulaznice su personalizirane te će se provjeravati imena na ulaznicama s podacima iz osobih dokumenata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.