Europska liga: Dinamo protiv Benfice u osmini finala, prva utakmica u Maksimiru

Petak, 22. veljače 2019. 13:39 Napisao/la  SC

Filip Krovinović nije bio u rosteru Benfice u uzvratnoj utakmici protiv Galatasaraya, u prvoj utakmici  igrao od 81. minute

Europska liga: Dinamo protiv Benfice u osmini finala, prva utakmica  u Maksimiru

 

Dinamo u osmini finala Europa lige igra protiv Benfice.

Ždrijebom u Nyonu hrvatski prvak dobio je objektivno jednog od lakših protivnika među klubovima koji su se našli u bubnju.

Daleko od toga da Benfica nije kvalitetnija od Dinama, ali ne toliko da se hrvatski prvak nema pravo realno nadati pozitivnom rezultatu.

Benfica se u osminu finala plasirala nakon što je eliminirala Galatasaray nakon što je utakmica u Lisabonu završila 0:0.

Portugalska momčad pobijedila je prvu utakmicu rezultatom 2:1.

U Europsku ligu Benfica se plasirala kao trećeplasirana momčad u skupini Lige prvaka.

U skupini Ligi prvaka dvaput je pobijedila AEK, dva puta izgubila od Bayerna, doživjela poraz i odgrala neodlučeno protiv Ajaxa.

Za Benficu igra Filip Krovinović.

Nekadašnji igrač Zagreba nije bio u rosteru Benfice u uzvratnoj utakmici protiv Galatasaraya, u prvoj je igrao od 81. minute.

Prva utakmica osmine finala na rasporedu je 7. ožujka na Maksimiru, uzvratna utakmica igra se 14. ožujka u Lisabonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.