Ante Čačić: Dario Šimić došao je u svlačionicu nakon skupštine, onda se u igrače uvukao nemir!

Petak, 07. travnja 2023. 21:46 Napisao/la  SC

Što se tiče Dinamove budućnosti, dolaze i naši bivši igrači, legende, kao Igor koji se već dokazao, kaže bivši trener Dinama

Ante Čačić
Ante Čačić

Ante Čačić oglasio se prvi put nakon što je dobio otkaz u Dinamu:

- Dario Šimić imao je nespretan nastup. Došao je u svlačionicu nakon skupštine s dobrom namjerom pozdraviti igrače, obavijestiti ih o tome što se dogodilo tamo. Rekao je igračima kako se oni i njihovi menadžeri moraju njemu obraćati. Mi smo tad već razgovarali o produljenju ugovora za Zagorca, Perića, Ristovskog i Mišića, ali se onda u igrače uvukao nemir. Vjerujem da će nove ugovore potpisati Livaković i Petković, da će Dinamo biti spreman za novu sezonu, kazao je Čačić za RTL.

- U usporedbi s onom momčadi koju sam zatekao kada sam došao prije godinu dana, smatram da ostavljam bolju momčad iza sebe. Dinamo je sve ciljeve ispunio, samo nam je promakla dvostruka kruna prošle godine. Utakmica s Hajdukom je bila vrlo dominantna. Nakon nje smo ušli u rezultatske probleme, pogotovo na gostovanjima, ali u tim utakmicama nedostajali su nam bitni igrači, a imali smo i dosta peha. Silno sam ponosan na rezultate u Dinamu kao i na moj stručni stožer i ljude s kojima sam radio. Što se tiče Dinamove budućnosti, ne dvojim da će ići putem kojim ide, ima novo rukovodstvo, s druge strane ima ljude koji imaju kontinuitet u klubu, dolaze i naši bivši igrači, legende, kao Igor koji se već dokazao. Dinamo ima potencijal, ima mogućnost, u Dinamo žele doći igrači koji mogu stvoriti afirmaciju u budućnosti, tako će Dinamo ostati i dalje stožerni hrvatski klub, naglasio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.