DANI OLMO Vjerujem da Bjelica jednog dana može trenirati veliku momčad

Ponedjeljak, 11. studenog 2019. 19:41 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo

Dani Olmo u razgovoru za Radio Marca Albacete otkrio tko mu je bio nogometni uzor:

- Kad sam bio mali, jako mi se sviđao Diego Forlán, čak sam bio sličan njemu po frizuri, haha... Ali i Iniesta. On je bio jedan od glavnih igrača Barcelone i imao sam sreću da sam se mogao fotografirati s njime. Da barem mogu postati polovicu onoga što je bio Andrés, bilo bi super, smatra Olmo.

Novi španjolski A-reprezentativac ponovo je objasnio zašto je iz Barcelone otišao u Dinamo:

- Odlučio sam otići jer sam smatrao da je tako najbolje za moju budućnost. Ljudi su se zapitali: "Zašto Zagreb, zašto Hrvatska?". Dinamo prodaje mlade igrače, a meni su sa 16 godina dali šansu da napredujem i razvijam se. Puno mi je pomogao i na kraju sam jako sazrio i kao osoba i kao nogometaš. Počeci nisu bili laki, nova država i jezik, ali uz pomoću suigrača bilo je lakše. Sad sam ovdje šestu sezonu, navikao sam se. Nešto malo sam znao i engleski pa sam se tako sporazumijevao, ali s vremenom sam ga naučio. Bjelica mi je jako pomogao u ovih godinu i pol što smo skupa. Imao je jako važnu ulogu u mom razvoju, dao mi je potporu. Dobar je trener, jako je blizak igračima, želi da se svi držimo zajedno i to je jedan od razloga zašto smo učinili ovako velike stvari. Napravio je s nama velike stvari u Europskoj ligi i Ligi prvaka i vjerujem da jednog dana može trenirati veliku momčad, kaže Olmo.

Kakve su šanse da se Olmo vrati u Barcelonu u velikom stilu:

- Barcelona je bila moja kuća šest godina, naravno da imam posebne uspomene, ali igrač sam Dinama i koncentriran sam samo na to, rekao je Olmo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.