Damir Krznar: Nema promjena, bio sam član Mamićeva stožera 7, 8 godina

Srijeda, 17. ožujka 2021. 12:52 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar Foto: GNK Dinamo

Damir Krznar debitira na klupi Dinama u utakmici protiv Tottenhama u četvrtak, Krznar je postao trener i sportski direktor nakon što je Zoran Mamić podnio ostavku:

- Nema promjena, ta utakmica se sprema već 14, 15 dana. Sve smo već napravili, nema nikakvih taktičkih promjena. Predstoji još jedan završni trening. Ja sam bio član Mamićeva stožera, zajedno smo 7,8 godina, tu nekih praznina neće biti, ako će ih biti, to ćemo prebroditi. Veliki je gubitak što nema Zorana Mamića, ali što je, tu je. Moramo se snalaziti u svim situacijama. Sportski je nadati se i nadamo se da možemo napraviti iznenađenje. Zoran je na zadnjem treningu bio prekjučer, odradili smo prije početka tjedna sadržaj treninga, satnicu i sve živo. Više potrebe za nekom stručnom pomoći nema. Sigurno da ću s veseljem prihvatiti njegovu sugestiju ako se on javi. Sigurno da ćemo razglabati o utakmici jer smo i prijatelji, rekao je Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.