Stojko Vranković i Dino Rađa oglasili se nakon debakla

Ponedjeljak, 04. srpnja 2022. 22:01 Napisao/la  SC
Stojko Vranković i Dino Rađa oglasili se nakon debakla

Stojko Vranković prvi je na udarku kritika nakon što je hrvatska košarka potonula na europsko dno, predsjednik saveza ovako je odgovorio na pitanje hoće li otići zajedno s Dinom Rađom:

- Razmišljam samo u svoje ime. I ne razmišljam o tome od jučer, ili od danas. Već je duže vrijeme tako, a pomaka nema. Ako će nas spasiti playmaker stranac, onda je to prihvaćam kao svoju grešku. Međutim, nisam siguran fali li nam jedan ili više stranaca. I što bismo dobili s tim strancem? Samo bi prikrili nerad. Bilo bi najbolje da imamo 12 stranaca, onda nam ne treba niti Savez... Mislim da je interes hrvatske košarke da izbacimo što je moguće više naših mladih igrača na vrhunskoj razini, jer Prkačin je bio kadetski MVP, čekamo Tišmu, Perasovića..., kazao je Vranković za Sportske novosti.

Aco Petrović i Željko Jerkov najveći su kritičari rada sadašnjeg čelništva HKS-a:

- Ako misle da mogu bolje, nikakvog problema nema... Ali što se tiče tog iz Splita, neću mu ni ime spominjati, tu gdje smo rezultatski je moja greška, ali ja ga pitam što je to napravio u Splitu, u Hajduku i što kao drugi čovjek Hrvatskog olimpijskog odbora radi za sport? Samo sere i bleji, rekao je Vranković.

Predsjednik Stručnog savjeta Dino Rađa za Antenu Zadar rekao je kratko:

- Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu!... Bit ću u Savezu dokle god je i Stojko tu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.