Idemo s pozitivom na Eurobasket, u petak utakmica protiv Grčke

Ponedjeljak, 29. kolovoza 2022. 09:47 Napisao/la  SC
Damir Mulaomerović
Damir Mulaomerović

Hrvatski košarkaši pobijedili su Švicarsku u Opatiji, drugom pobjedom u pretkvalifikacijama za EP 2025 optimistično su najavili nastup na Eurobasketu:

- Odigrali smo dobru utakmicu, shvatili smo ozbiljno Švicarsku i defenzivno je to bilo u redu. Podijelili smo minutažu, svi su igrali, osim Hezonje koji je osjetio zatezanje u listu i nismo ništa željeli riskirati. Osjetio je još u subotu malo problema, pa kad se zagrijavao opet i nije bilo potrebe da ga dovodimo u neku mogućnost ozljede uoči puta u Milanu. Idemo s pozitivom na Eurobasket, to je glavno. Nemojte misliti da Švicarci ne mogu napraviti problema, posebno ako se uđe protiv njih u nekom poluritmu, ali mi smo bili pravi od početka, kazao je Damir Mulaomerović.

Hrvatska prvu utakmicu na Eurobasketu igra u petak, 2. rujna, protiv Grčke:

- Želim sreću Hrvatsku, osim u prvoj utakmici, tada igraju protiv mojih Grka. Hrvatska ima sjajan roster, vjerujem da je hrvatski problem bio na perimetru, zato i Amerikanac ima putovnicu, a ostale pozicije su popunjene. Grčka ima sjajan tim s Giannisom i bit će to zanimljiva utakmica, kaza je Ilias Papatheodorou, grčki stručnjak na klupi Švicarske.

Raspored hrvatske reprezentacije na Eurobasketu:
2. rujna: Hrvatska - Grčka
3. rujna: Hrvatska - Velika Britanija
5. rujna: Hrvatska - Estonija
6. rujna: Hrvatska - Italija
8. rujna: Hrvatska - Ukrajina

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.