Bojan Bogdanović: Nikad nismo bili niže, nikad nismo igrali niži rang natjecanja!

Nedjelja, 03. srpnja 2022. 23:36 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović:  Nikad nismo bili niže, nikad nismo igrali niži rang natjecanja!
Foto: HKS/Facebook

Bojan Bogdanović stao je pred kamere Spotkluba nakon još jedne blamaže:

- Pobijedili smo zapravo sami sebe. Imali smo plus 5 i bacanja, ali smo izgubili našom glupošću i neorganiziranošću na kraju utakmice. S obzirom na to kako smo igrali imali smo dobar rezultat na poluvremenu. Netipična su momčad s dvije petice. Uz Gnjidića i Prkačina uspjeli smo preokrenuti, ali ne i nažalost pobijediti. Imali smo odličnu podrušku, ali ponavljam, po tko zna koji put smo izgubili na isti način, rekao je najbolji hrvatski košarkaš.

Bogdanović je stao u zaštitu Lovre Gnjidića

- On nam je pomogao da se vratimo u utakmicu, ja sam krivac. Ja sam dobio loptu, ali nažalost sam promašio, rekao je Bogdanović.

Hrvatska više nije ni u kvalifikacijama nego u predkvalifikacijama:

- Nikad nismo bili niže, nikad nismo igrali niži rang natjecanja. Ne znam što reći ovako vruće glave. Treba vidjeti tko će igrati Eurobasket, kakva će se složiti ekipa, pa onda vidjeti za dalje, zaključio je Bogdanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.