KUKOČ NAZVAO JORDANA

Sretan što završava dokumentarac

Četvrtak, 21. svibnja 2020. 21:24 Napisao/la  SC

Sve nas je isto tretirao, kaže Kukoč

Jordan i Kukoč
Jordan i Kukoč

Dokumentarac The Last Dance o Michaelu Jordanu i sjajnoj generaciju Bullsa postao je hit, reakcije nakon svake epizode još su više povećale popularnost najboljega košarkaša svih vremena i njegovih suigrača:

- Razgovarali smo prije nekoliko dana i rekao sam mu da sam sretan što se dokumentarac završava. Znate zbog čega? Zato što sam u posljednje tri sedmice dobio više telefonskih poziva nego u prethodnih 20 godina, kazao je Toni Kukoč za grčki Sport24.

Ni jedan Jordanov suigrač nije bio zadovoljan kako je prikazan u dokumentarcu:

- Ni prema meni nije bio drugačiji i sve nas je isto tretirao. Jednostavno, tjera vas do krajnjih granica. Postojao je dobar razlog za to jer u našoj ekipi su bila najveća očekivanja. To nije bilo jednostavno i sigurno da ne može svako podnijeti sve to. Postoji hijerarhija i svatko zna svoje mjesto u ekipi i to je uvijek tako, smatra Kukoč.

Ovako se Kukoč uključio u bezvremensku anketu o najboljima svih vremena:

- Michael Jordan je košarku učinio globalnim sportom. Teško je uspoređivati LeBrona Jamesa i ovu eru s onom kada su vladali Magic i Bird. Teško je odabrati najvećeg, ali dajem prednost Jordanu jer mislim da bi bio najbolji u svakoj eri, naglasio je Kukoč.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.