Paul Pierce odlučio otići u mirovinu, NBA liga ostala bez još jedne zvijezde

Ponedjeljak, 01. svibnja 2017. 18:36 Napisao/la  SC

Kad pogledam iza sebe, ne žalim ni za čim, puno sam toga ostvario, rekao je Pierce.

NBA liga ostala je bez još jedne zvijezde nakon što je Paul Pierce odlučio u 39. godini otići u mirovinu.
 
Pierce je od 2015. član  Los Angeles Clippersa koji su završili svoj nastup u doigravanju Zapadne konferencije nakon poraza od Utah Jazza.
 
S momčadi Boston Celticsa, u čijem je dresu igrao od 1998. do 2013. godine, postao je 2008. prvak NBA. Nakon toga je jednu sezonu igrao za Brooklyn Netse i Washington Wizardse te je poslije toga završio u Los Angelesu.
 
Pierce je u karijeri sakupio 26.397 koševa i nalazi se na 15. mjestu najboljih strijelaca svih vremena. U sedmoj utakmici u seriji protiv Utaha u 22 minute zabio je šest koševa.

- Uživao sam sve ove godine. Bez obzira na ovaj rezultat i ispadanje, košarku napuštam sretan. Kad pogledam iza sebe, ne žalim ni za čim, puno sam toga ostvario, rekao je Pierce.
 
Nakon njegova odlaska u mirovinu u NBA su od igrača koji su igrali još 1998. godine ostali Nijemac Dirk Nowitzki i Vince Carter.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.