NBA liga: Bogdanović ubacio 19 poena u pobjedi Jazzera, LeBron izbacio dvoje navijača

Četvrtak, 25. studenog 2021. 09:56 Napisao/la  Kristian Sirotich
Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih igrača Utah Jazza u pobjedi protiv Oklahome 110:104.

Bogdanović je ubacio 19 poena uz pedest posto uspješnosti šuta iz igre (6-12), prvo ime Utaha bio je Jordan Clarkson sa 20 poena.

Bogdanović je bio jedini hrvatski košarkaš na parketu.

Spektakularnu utakmicu odigrao je Jusuf Nurkić protiv Sacramenta, ubacio je 28 poena uz 17 skokova ali su njegovi Blazersi ipak na kraju poraženi.

Lakersi su slavili na gostovanju kod Pacersa nakon produžetaka, u momčad se vratio suspendirani LeBron James i odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone sa ubačenih 39 poena.

LeBron je iznova bio u središtu pozornosti, u jednom je trenutku uzeo suca za ruku i zahtijevao od njega da se iz dvorane izbaci dvoje mladih navijača iz prvih redova.

Nije poznato što je iznerviralo LeBrona do te mjere, u NBA ligi iz dvorane se obično izbacuju navijači u slučaju rasističkih uvreda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.