Dario Šarić jedan od najboljih u momčadi Svijeta, Bogdanović zaradio MVP titulu

Subota, 17. veljače 2018. 10:50 Napisao/la  SC
Dario Šarić
Dario Šarić

Dario Šarić bio je jedan od najboljih igrača momčadi Svijeta, koja je na All-Star vikendu u losanđeleskom Staples Centeru pobijedila Ameriku 155:124.

MVP-jem utakmice proglašen je Srbin Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je za samo 21 minutu ubacio 26 poena (čak sedam trica), a dodao je šest asistencija i četiri skoka.

U momčadi najkorisnijeg igrača odlični su bili i Hield s Bahama, inače Bogdanovićev suigrač iz Sacramenta, s 29 poena, zatim Kanađanin Murray iz Denvera s 21 poenom.

Dario Šarić igrao je 21 minutu, a počeo je kao član prve petorke. Postigao je 18 poena, uz šut iz igre 7/11 (63.6 posto), a trice je gađao 4/7. Imao je pet asistencija i tri skoka.

Momčadi za utakmicu Rising Stars u losanđeleskom Staples Centeru sastavilo je 30 pomoćnih trenera NBA klubova.

I to tako da su glasali za po jednog Amerikanca i stranca koji igraju prvu i drugu sezonu u NBA-u. Momčadi imaju po deset igrača.

Za Svijet su igrali Dario Šarić, Bogdan Bogdanović, Joel Embiid, Ben Simmons, Buddy Hield, Dillon Brooks, Lauri Markkanen, Jamal Murray, Frank Ntilikina i Domantas Sabonis.

Ameriku su predstavljali Malcolm Brogdon, Jaylen Brown, Jayson Tatum, John Collins, Kris Dunn, Donovan Mitchell, Dennis Smith Jr, Lonzo Ball, Brandon Ingram i Kyle Kuzma.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.