DARIO ŠARIĆ TVRDI

Trebao sam dobiti nagradu, dokazat ću da su pogriješili

Srijeda, 28. lipnja 2017. 11:26 Napisao/la  SC

Puno mi znači što su Shaquille O'Neal, Charles Barkley, Tracy McGrady govorili da zaslužujem nagradu, kaže Šarić

Dario Šarić - 81 utakmica, 26,3 minute po susretu, 12,8 poena.

Malcolm Brogdon - 75 utakmica, 26,4 minute po susretu, 10,2 poena po utakmici.

Šarića su dvaput izabrali za rookija mjeseca, Brogdona iz Milwaukee Bucksa niti jedanput.

Šarić je priznao da je očekivao nagradu za najboljeg rookieja:

- Kada se sve stavi na papir, mislim da sam zaslužio nagradu, ali ovo će mi biti samo poguranac za dalje. Puno mi znači što su Shaquille O'Neal, Charles Barkley, Tracy McGrady govorili da zaslužujem tu nagradu, između ostalog kaže Šarić.

- Puno bi mi značila ta nagrada, bila bi to kruna moje karijere. No, odlučili su tako kako su odlučili i treba čestitati protivniku, rekao je Dario Šarić koji se okrenuo reprezentaciji i Eurobasketu u rujnu ove godine.

- Više bih volio medalju s Hrvatskom nego NBA prsten. Prošlo ljeto sam napokon osjetio zajedništvo između nas, izbornik Aco Petrović dobro je izabrao igrače. Ne želim upirati prstom ni u koga, moje mišljenje se zna o onima koji ne žele igrati za Hrvatsku. Ja ću igrati sve dok me budu zvali, zaključio je Šarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.