DINO RAĐA

Jadnici koji ništa niste napravili u životu

Petak, 25. listopada 2019. 20:34 Napisao/la  SC

Poznati košarkaš ogorčeno reagirao

Dino Rađa
Dino Rađa

 

Komunalni redari prebrisali su u petak mural posvećen Jugoplastici oslikan u Splitu prije dva tjedna u čast najbolje europske klupske košarkaške momčadi u povijesti.

Dino Rađa žestoko je reagirao, košarkaški velikan koji je karijeru počeo u Jugoplastici napisao je na Facebooku sljedeće:

Sramota
Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili.

Najveći uspjeh van je predizanje članske iskaznice neke stranke.

Jedino šta znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja.

Ne smeta van šta dom omladine nije dovršen vec 40 godina, ne smeta van stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta van “metro” šta vozi jednog i po čovika dnevno, ne smeta van šta triba uru vrimena liti za proc kroz luku, ne smeta van šta 20 godina ne možete spojit Trogir i Omiš, ne smeta van nedovršena arena vec desetak godina, ne smeta van Marjan koji ste nemaron devastirali.

Ali van smeta NAJVEĆI SPORTSKI USPJEH U POVIJESTI GRADA.

Niste zaslužili da van iko dodje na proslavu.

Ja prvi ne bi doša da nije Bože, Srete, Sobina i onih par iljada istinskih ljubitelja koji ce doć u nedilju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.