VELIKA NAGRADA JAPANA

Francuz Jules Bianchi bori se za život

Nedjelja, 05. listopada 2014. 13:14 Napisao/la  SC

Bianchi je ostao bez svijesti, te je prebačen u bolnicu

Jules Bianchi, vozač Marussije, teško je stradao na Velikoj nagradi Japana nakon što je izletio sa staze i zabio se u zid! Bianchi je ostao bez svijesti, te je prebačen u bolnicu, a prve informacije govore da se nalazi u jako teškom stanju s teškim ozljedama glave.

- Vozač je nakon što je izvađen iz bolida prebačen u centar za pružanje pomoći na stazi, pa u bolnicu. Nakon pregleda utvrđeno je da je vozač zaradio teške ozljede glave i liječnici su ga operirali. Nakon operacije bit će premješten na jedinicu intenzvine njege, stoji u priopćenju Svjetske automobilističke federacije (FIA)

Bianchi je izgubio kontrolu nad bolidom na istom mjestu gdje je na mokroj stazi izletio i Adrian Sutil.  Lewis Hamilton otkrio je novinarima da je do vozača stigla informacija da se Bianchi nalazi u jako teškom stanju. Felipe Massa je rekao da je pet krugova prije kraja utakmice tražio prekid utrke zbog teških uvjeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.