NE MOGU VIŠE ZAJEDNO

Sandra Perković prekinula suradnju s Ivanom Ivančićem

Utorak, 12. veljače 2013. 15:31 Napisao/la  SC

Sandra Perković priprema se s trenerom Edisom Elkasovićem

Ivan Ivančić više neće trenirati Sandru Perković! Pukla je suradnja između najbolje hrvatske atletičarke i trenera s kojim je osvojila olimpijsku zlatnu medalju, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi. Odluka o prekidu suradnje donesena je zajednički.

Njihov klub Dinamo - Zrinjevac, izdao je povodom toga priopćenje:

- Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta, uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića. Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem. Dosadašnji pobjednički tim u 2013 godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem. Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obaveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske, da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima. Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.