RK Omišalj: Postani i ti dio naše obitelji, postani rukometašica!

Petak, 22. rujna 2023. 13:56 Napisao/la  SC
RK Omišalj: Postani i ti dio naše obitelji, postani rukometašica!

Tijekom ovoga tjedna u organizaciji RK-a Omišalj održana je prezentacija mini-rukometa za djevojčice od 1. do 4. razreda u Malinskoj i Gradu Krku.

Rukomet se danas popularizira kroz igranje mini-rukometa, a s obzirom na svoje osobitosti jednako u igri uživaju djeca nižeg i srednjeg rasta kao i oni visoki.

Igrajući se sa spužvastom loptom na mini-rukometnim na terenima školskih dvorana, pod stručnom pratnjom trenera RK-a Omišalj Edija Lukšića i igračice seniorske ekipe Edisone Cakaj, te instruktora rukometa RS PGŽ Tomislava Kruljca, djevojčicama se pružila prilika baviti sportom s kojim su se prvi put susrele.

RK Omišalj poziva zainteresirane djevojčice da postanu članice kluba pod sloganom - postani i ti dio naše obitelji, postani rukometašica!

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.