SVEČANO NA ZAMETU

Franko Krstić dobio srebrnjak Svetog Vida

Ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. 20:13 Napisao/la  SC

Nadamo se da će iduća sezona donijeti puno više veselja igračima i navijačima, kaže predsjednik Zameta

Željko Jovanović darivao Franka Krstića
Željko Jovanović darivao Franka Krstića

Uoči treninga rukometaša Zameta u ponedjeljak, na parketu zametske dvorane održana je prigodna klupska svečanost.

Nakon kratkog odmora prvi trening odradio je Franko Krstić, mladi rukometaš krenuo je putem slavnih igrača Zameta koji su osvajali sjajna odličja:

- Na kraju turobne sezone Zameta doživjeli smo veliki uspjeh jednog našeg igrača, Franko Krstić osvojio je brončanu medalju na U-19 Svjetskom prvenstvu. Nadamo se da će to biti veliki motiv za cijeli klub, da će iduća sezona donijeti puno više veselja igračima i navijačima Zameta, rekao je predsjednik kluba Željko Jovanović.

U ime gradonačelnika Marka Filipovića, Jovanović je Krstiću uručio srebrnjak Svetog Vida u nazočnosti momčadi i stručnog stožera.

- Naporan rad i trud se isplati! Cijele smo pripreme naporno radili i slušali izbornika, na kraju se sve vratilo brončanom medaljom. Naravno da nije bilo lagano, imali smo naporne treninge i utakmice. Trud se na kraju uvijek isplati, kazao je Krstić prije nego što je odradio prvi trening s momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.