ALEKSANDAR ČUPIĆ

Neće biti lako, pratimo što se događa u ostalim klubovima

Srijeda, 26. srpnja 2023. 12:16 Napisao  I. V.

Naš je cilj u iduće dvije godine konsolidirati klub na svim razinama, a prvi je cilj vratiti se u Premier ligu, kaže sportski direktor MRK-a Zamet

Neće biti lako, pratimo što se događa u ostalim klubovima

Aleksandar Čupić postao je sportski direktor u sazivu nove uprave Zameta, odmah nakon Izborne skupštine dogovorio je formu suradnje s Damirom Bogdanovićem.

- Bogdanović će formalno biti koordinator struke za mlađe dobne skupine, a meni će biti prvi suradnik, kaže Čupić.

Boganović i Ćupić jako dobro znaju da su jedino mjerio uspjeha svake uprave rezultati na parketu:

- Slažemo momčad u okviru budžeta, naravno da radimo na tome da dovedemo pojačanja. Razgovaramo s nekoliko igrača, blizu smo realizacije dogovora s dvojicom igrača. U dogovoru s trenerom Mateom Hrvatinom, mislimo da bismo s trojicom pojačanja trebali popuniti roster s kojima bismo počeli sezonu, ističe Čupić.

Neće se biti lako odmah vratiti u Premier ligu, pripreme još nisu počele, a igrači su već pod pritiskom:

- Sigurno da neće biti lako, pratimo što se događa u ostalim klubovima, Umag i Dubrovnik se pojačavaju, mislim da će nam ta dva kluba biti najveći konkurenti. Naš je cilj u iduće dvije godine konsolidirati klub na svim razinama, a prvi je cilj vratiti se u Premier ligu, govori Čupić.

Aleksandar Čupić vratio se u Zamet nakon deset godina, iz kluba je otišao 2013. godine zajedno s tadašnjim predsjednikom Zlatkom Kolićem, evo što se promijenilo u deset godina:

- Tada su bila druga vremena iako je problematika slična, novi ljudi u klub najčešće dolaze zbog problema. Treba mi vremena da steknem jasni uvid u kvalitetu, mislim da je tada Premier liga bila puno jača. Kada smo tada dolazili u klub, nije bilo velike opasnosti od ispadanja, u onom rosteru bili su Stevanović, Sakić, Kozina... sve reprezentavci! Ligu sam zadnjih godina površno pratio, ne mogu još konkretno govoriti, ali čini se da liga zadnjih godina postaje sve slabija, zaključuje Čupić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.