IVAN MANCE Prijelazni rok će svoju ocjenu dobiti u budućem razdoblju kroz rezultate momčadi i izlazne transfere

Ponedjeljak, 09. rujna 2019. 18:09 Napisao/la  SC

 Franko je sjajan timski igrač koji ima svoje kvalitete, igrač koji u određenim trenucima suigrače može napraviti boljima, kaže pomoćnik sportskog direktora Rijeke

Ivan Mance
Ivan Mance

 

Ivan Mance u razgovoru za Radio Rijeku osvrnuo se na netom završeni prijelazni rok tijekom kojega vlasnik Rijeke Damir Mišković nije prodao ni jednog igrača, a na kraju kojega je vratio Franka Andrijaševića:

- Prijelazni rok će svoju ocjenu dobiti u budućem razdoblju kroz rezultate momčadi i izlazne transfere. Neke smo stvari htjeli napraviti malo drugačije, snalazili smo se s obzirom na situaciju na tržištu koja nije bila povoljna. Mislim da imamo dobru i kompetitivnu momčad koja može ravnopravno igrati protiv svakog HNL-u. Osijek i Hajduk godinama ulažu veliki novac, ulažu jednako ako ne i više nego mi. Njihovi su ciljevi da nas prestignu što im zadnjih sedam godina nije polazilo za rukom, ja se nadam da u tome neće uspjeti ni ove godine, kaže zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Franko Andrijašević stigao je zadnjeg dana prijelaznog roka:

- Franko je pozitivac tako da neće biti problema s adaptacijom, mislim da se već osjeća kao da nikada nije ni otišao iz Rijeke. Ne treba od njega očekivati da će sam pobjeđivati protivnike, Franko je sjajan timski igrač koji ima svoje kvalitete, igrač koji u određenim trenucima suigrače može napraviti boljima. Treba mu zdrava atmosfera i suigrači koji imaju određenu kvalitetu, vjerujem da će vrlo brzo svi zajedno kliknuti. Mislim da je došao u dosta dobrom stanju, trenirao je cijelo vrijeme s drugom momčadi Genta, vrlo brzo će uhvatiti ritam, smatra Mance.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 40 65
2 HNK Rijeka 11 47
3 NK Lokomotiva 13 46
4 HNK Hajduk Split 17 45
5 NK Osijek 13 42
6 HNK Gorica -8 35
7 NK Slaven Belupo -19 26
8 NK Istra 1961 -21 19
9 Inter Zaprešić -23 17
10 NK Varaždin -23 17
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT