STIGAO BIVŠI SUIGRAČ IGORA HINIĆA

Boris Letica postao novi vaterpolist Primorja EB

Četvrtak, 03. rujna 2020. 14:23 Napisao/la  SC
Glavan i Letica
Glavan i Letica

Boris Letica novi je vaterpolist Primorja EB!

- Predstavljamo igrača ogromnog iskustva i kvalitete, igrač koji će sigurno biti od velike pomoći Primorju u novoj sezoni. Borisovim dolaskom, praktički zaključujemo prelazni rok te smo ekipirali sastav za nadolazeću sezonu. Odlaskom Vrlića na poziciji beka, a na naše zadovoljstvo uspjeli smo se dogovoriti i dovesti Borisa Leticu na upražnjenu poziciju, kazao je član uprave Damir Glavan na predstavljanju.

- Dolazim iz Splita, potekao sam iz VK Mornara, zatim sam otišao u talijanski klub Nerva. Nakon toga tri godine u Šibeniku, potom nekoliko sezona u HAVK Mladosti, gdje su ostvareni najveći uspjesi u mojoj karijeri. Nakon Mladosti, igrao sam sezonu u mađarskom Debrecenu, jedna sezona kod kuće u rodnom Mornaru. Uz dvije sezone u istanbulskoj Enki, posljednje tri sezone igrao sam u ekipi Strassbourga. Imam trideset i sedam godina, imam dosta navedenog iskustva i klubova u kojima sam igrao, a dovedem sam da iskustvom pomognem mladoj momčadi. Dat ćemo sve od sebe, da ostvarimo što bolji rezultat, rekao je Letica, koji neće imati problema s upoznavanjem trenera:

- Igor Hinić i ja imamo dosta zajedničkog, nekoliko godina bili smo u rosteru A reprezentacije, Hinić je bio jedan od najboljih svjetskih centara, tri sezone zajedno smo igrali u Mladosti i dvije sezone u Istanbulu. Prijatelji smo i lako se sporazumijevamo, pa smatram da će to biti dobro za ekipu. On zna što mogu. A igrao sam i protiv Damira Glavana, zaključio je Letica