Grinch na Kantridi: Božićna priča u izvedbi sinkro-plivačica Primorja Aqua Maris

Petak, 13. prosinca 2013. 11:23 Napisao/la  SC

Božićna piredba održava se 22. prosinca od 19 sati na Bazenima Kantrida

 

Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris organizira tradicionalnu, godišnju priredbu „Božićni miting” na Bazenima Kantrida u nedjelju, 22. 12., s početkom u 19 sati. Priredba se odvija u dva dijela, nagrađivanje članica za proteklu sezonu te sinkro revija svih članica Kluba.

Potaknuti uspjehom ljetošnje humanitarne priredbe "Chicago na Kantridi", odlučili smo nastaviti božićne i završne priredbe osmišljavati na temu poznatih mjuzikala i glazbenih filmova. Za ovogodišnju božićnu priredbu odabir je pao na priču „Kako je Grinch ukrao Božić“.

Uz 121 sinkro plivačicu u priredbi sudjeluju Vocal Sudio Maraton pjevači te članovi Gimnastičkog kluba Vita iz Rijeke. Grincha glumi David Petrović, uz Maraton bend pjevat će Dino Antonić, Jelena Matanović, Marina Mrazovac i Karla Pupis.

- Sve je spremno za božićnu čaroliju te se nadamo kako će Riječanke i Riječani prepoznati naš trud, podržati naš rad te uživati u jedinstvenoj priredbi na Bazenima Kantrida, poručuje predsjednica Kluba Gordana Šolaja.

Ulaznice za priredbu „Grinch na Kantridi“, po cijeni od 30 kuna, mogu se kupiti u kafiću „Primorje 08“ na Bazenima Kantrida.