VERICA MANCE, TAJNICA RSS-a

Vjerujemo da Barać može napraviti pomake

Četvrtak, 29. studenog 2012. 12:07 Napisao  I. V.

Predsjednik Robert Zekić  dao nam je do znanja da se neće kandidirati.  Predložio je Samira Baraća za nasljednika, kaže Mance

Redovna Skupština Riječkog sportskog saveza (RSS) neće se održati u četvrtak kako je prvotno određeno, razlog odgode je sljedeći:

- Nismo dobili okvir troškova javnih potreba za 2013. godinu, pa smo Skupštinu odgodili za sedam dana da ljude nepotrebno ne maltretiramo. Želimo na jednoj Skupštini razmotriti sadašnju situaciju i potrebe za 2013. godinu, jedno i drugo podjednako je važno, kaže Verica Mance, tajnica RSS-a.

Ima li kakvih promjena u pripremi Skupštine?

- Nema nikakvih promjena osim što određena sredstva polako stižu, pa će klubovima koncem godine ipak biti malo lakše.

Samir Barać spominje se kao novi predsjednik RSS-a?

- Aktualni predsjednik Robert Zekić davno nam je dao do znanja da se više neće kandidirati za predsjednika. Htio je otići još proljetos, ali smo se dogovorili da sačekamo kraj godine. Zekić je osobno predložio Samira Baraća kao izglednog nasljednika, obavio je s njim razgovor. Baraća su podržali VK Primorje i Klub olimpijaca, u tijeku je proces prikupljanja podrške za njegovu kandidaturu za Izbornu skupštinu u siječnju. Što se tiče nas iz RSS-a, mi smo na usluzi svakom tko se želi kandidirati i sakupi 10 potpisa. Vjerujemo da Barać može napraviti pomake što ne znači da se neće pojaviti neki drugi kandidat, zaključuje Mance.