SARA KOLAK Što je nedostajalo? Ako sada počnem pričati o tome, nećemo biti gotovi do sutra!

Srijeda, 02. listopada 2019. 10:54 Napisao/la  SC

Najbolji hitac (62.28) Kolak ostvarila u petoj seriji, da je ponovila najbolji rezultat (66.42) ove sezone, osvojila bi srebro u Dohi

Sara Kolak
Sara Kolak

 

Sara Kolak zauzela je sedmo mjesto u bacanju koplja na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Atletičarka Kvarnera u Dohu očito nije stigla u optimalnoj formi:

- Nisam zadovoljna sedmim mjestom, ali mogu reći da sam dala sve od sebe. Danas jednostavno nije išlo, falilo je nešto na kraju. Što  je nedostajalo? Pa ako sada počnem pričati o tome, nećemo biti gotovi do sutra. Moram razgovarati sa trenerom. Sezona je gotova, bitno je da nisam ozlijeđena i da sam završila sezonu u jednom komadu. Meni je već glava na nekom drugom mjestu, u planovima za sljedeću sezonu. Sada slijedi odmor, a onda idemo raditi i tome se jako veselim, izjavila je Kolak.

Nakon što je u finale ušla 11. od 12 natjecateljki, u finalnoj seriji uspjela je kao 7. ostvariti pravo na još tri hica.

Najbolji hitac (62.28) ostvarila je u petoj seriji, da je ponovila najbolji rezultat (66.42) ove sezone, osvojila bi srebro.

Zlato je osvojila Australka Kelsey Lee Barber (66.56), srebro i bronca pripale su Kineskinjama, Shiying Liu (65.88) i Huihui Lyu (65.49).

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT