NENAD GRAČAN Neću govoriti o Davoru Šukeru, on je još uvijek moj predsjednik

Petak, 23. kolovoza 2019. 20:13 Napisao/la  ¨SC
Nenad Gračan
Nenad Gračan

 

Nenad Gračan ostao je izbornik U-21 reprezentacije unatoč pokušaju smjene!

Gračana je pokušao smijeniti predsjednik Davor Šuker, ali je cijeli Izvršni odbor HNS-a otkazao poslušnost predsjedniku i podržao Gračana.

U svemu tome najvažnije je da isti Izvršni odbor HNS-a produljio ugovor Gračanu neposredno pred početak EP-a u Italiji, da se tim povodom Davor Šuker slikao s Gračanom...

- Neću govoriti o Davoru Šukeru, on je još uvijek moj predsjednik. Ima pravo na svoje mišljenje. Ali budući da smo se bili dogovorili, držim da jedan rezultat na Euru ne može promijeniti sve ono što se gradilo, što se događalo prije toga. Da, to me iznenadilo. Ne, nije me ništa poljuljalo... Ali me zaboljelo. Od 18. sam godine profesionalac i bavim se nogometom kao igrač i kao trener. Jasno je da i kao igrač i kao trener ovisiš o rezultatima. Međutim, sva ta priča nije ispala baš najrealnija nakon Europskog prvenstva u Italiji i San Marinu. Imali smo probleme u reprezentaciji o kojima se govorilo i pisalo, a isto tako, imali smo za suparnike iznimno kvalitetne reprezentacije. Svi smo bili previše euforični prije početka natjecanja, kazao je Gračan za SN.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT