MARINKO KOLJANIN

Rekao bih da je Orijent 1919 spreman za prvu ligu

Petak, 08. studenog 2019. 09:14 Napisao  I. V.

Mislim da smo već sada organizacijski na višoj razini od mnogih klubova u drugoj ligi, kaže dopredsjednik Orijenta 1919

Marinko Koljanin
Marinko Koljanin

 

Orijent 1919 je postao intrigantna sportska tema od kada se momčad toliko približila prvoj ligi da klupski čelnici ne mogu zatvarati oči pred poretkom ma ljestvici.

- Ja mislim da smo već u trećoj ligi bili daleko iznad lige orgnizacijski, ova uprava na čelu sa Sašom Matijašom učinila je sve da u drugoj ligi igramo jako dobro. Navlačim se na priču o prvoj igi, a mi nismo na silu htjeli ući ni iz treće u drugu ligu. Cilj je bio stabilizacija kluba, a kada smo vidjeli da imamo priliku plasirati se u drugu ligu i izbjeći reorganizaciju treće lige koja bi nas vratila korak nazad, iskoristili smo šansu i ušli u drugu ligu. Nikakav imperativ nismo imali ni u trećoj ligi, pa ga nemamo ni sada. Nećemo prestati pobjeđivati ako igrači budu ovako nastavili igrati, rekao bih da je klub spreman za prvu ligu, stalno smo podizali kriterije, što se vidi. Mislim da smo već sada organizacijski na višoj razini od mnogih klubova u drugoj ligi, naravno da želimo biti još bolji, kaže dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin.

Orijent 1919 do kraja prvoga dijela sezona igra protiv H. dragovoljca, Sesveta, Solina i Međimurja.

Budući da trenutačno trećeplasirani Hajduk II ne može igrati prvu ligu, Sesvete su prvi izravni konkurent za plasman na drugo mjesto koje donosi kvalifikacije za prvu ligu.

U preostalim četirima utakmicama Orijent 1919 gostuje jedino u Sesvetama.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT