Gradski kuglački derbi: Riječanke dočekuju Mlaku koja se bori za naslov prvaka

Petak, 16. ožujka 2012. 09:37 Napisao/la  M. B.

Mlakarice su favoritkinje u ovoj utakmici, a pobjeda je za njih imperativ budući da su u utrci za naslov prvaka sa Zagrebom. Obje ekipe imaju 28 bodova, a Mlaka trenutno prednost od 1,5 poena


Subota je dan rezerviran za jedan gradski derbi, kuglačice Rijeke i Mlade odmjerit će snage u pretposljednjem, 17. kolu od 12.00 sati na kuglani Mlaka. Gradski derbi u ovom ogledu ima izrazitog favorita, a to su kuglačice Mlake koje se bore za titulu prvaka Hrvatske, dok se Riječanke nalaze na osmom mjestu u ligi koja broji deset klubova i na dobrom su putu da obave najbitniji zadatak, a to je osigurati ostanak u ligi.

Mlakarice su pak na čelu ljestvice sa 28 bodova, koliko ima i Zagreb s time da Riječanke vode za razliku od 1,5 poena. Upravo zato kuglačicma Mlake pobjeda je imperativ, ali moraju ići i na što veću razliku da bi zadržale prednost pred zadnje kolo u odnosu na Zagreb koji gostuje kod Istre. U posljednjem kolu Mlaka dočekuje Slobodu TVIN, a Zagreb ENDI Tekstilac.

Nakon kuglačica na red od 15.00 sati na Mlaki dolaze kuglači Rijeke koji dočekuju Medveščak 1958. Zagrepčani su u ovom dvoboju veliki favoriti, ali Riječani su također na dobrom putu da ostvare najbitniju stvar, sačuvaju prvoligaški status.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT