Ivana Kalebić trenira s odbojkašicama Rijeke u pripremi za polufinale doigravanja

Petak, 06. travnja 2012. 10:58 Napisao  Marko Babić

- Zvali su me da dođem, vjerujem da ću im biti od pomoći, a meni će odlično doći da ostanem u formi, rekla je Ivana Kalebić.

Ivana Kalebić trenirat će s odbojkašicama Rijeke u idućem periodu. Nekada standardna igračica Rijeke i bivša reprezentativka, koja je niz godina bila članica trofejne ekipe, ne vraća se u staro jato, već će  samo pomoći treneru Igoru Lovrinovu da lakše i kvalitetnije odradi treninge. Samanta Fabris još ne može raditi s loptom tako da je riječki trener ostao na osam igračica, a Ivana je poput Samante srednji bloker. 

- Zvali su me da dođem, vjerujem da ću im biti od pomoći, a meni će odlično doći da ostanem u formi, rekla je Ivana Kalebić koja se vratila nakon dvije ozljede koljena i drugi dio sezone odradila u dresu Drenove u Prvoj B ligi.

- Koljeno je jako dobro, da pokucam o drvo. Idem jednom mjesečno na pregled, više radi sigurnosti, a i  meni je  lakše s psihološke strane kada znam da je sve u redu. Iduća sezona? Još je prerano govoriti o tome gdje ću igrati, zaključila je Ivana Kalebić.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT