PROMJENE U ŽOK-u KOSTRENA

Bradarić umjesto Pavačića privremeno preuzeo ekipu

Utorak, 27. ožujka 2012. 18:50 Napisao  Marko Babić

Zasad sam tu, vidjet ćemo što će biti u idućih mjesec dana, rekao je Željko Bradarić

Željko Bradarić novi je trener Ženskog odbojkaškog kluba Kostrena, barem idućih mjesec dana, iako priča u kuloarima govori da će na tom mjestu ostati i iduće sezone. Kostrena je odlučila suspendirati Alena Pavačića zbog odnosa prema igračicama. Bradarić je nedavno napustio mjesto pomoćnog trenera  ŽOK-a Rijeka i ovo će mu biti prvi samostalni angažman od početka sezone, a već je jednom samostalno vodio ekipu ŽOK-a Rijeka.

- Ovo mi je novi izazov. Poznajem igračice iz seniorske ekipe. Odradio sam u utorak prvi trening, zasad sam tu, vidjet ćemo što će biti u idućih mjesec dana, rekao je Željko Bradarić koji je u utorak došao pogledati utakmicu Rijeke i Poreča.

Ostaje zapravo jedino pitanje hoće li Pavačić ostati u klubu gdje je bio zaposlen i gdje je, uz prvu ekipu, devet godina radio s mlađim uzrasnim kategorijama ili će morati pronaći novu sredinu. Kostrena je ove sezone osvojila solidno deveto mjesto u Prvoj ligi, no odnosi na relaciji trener-igračice-uprava nisu dobro funkcionirali i netko je očito morao otići. U ovom slučaju najlakše je bilo zamijeniti trenera.

- Dogovor je da Bradarić preuzme ulogu na mjesec dana, dok me nema u klubu, rekao je Alen Pavačić, kojem ugovor s Kostrenom ističe na kraju ove sezone. U klubu nisu htjeli ništa komentirati, uz dodatak da se o tome nema što pisati.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT