Lokalni derbi odbojkašica: Kostrenjanke dočekuju Grobničan

Subota, 04. veljače 2012. 10:54 Napisao  Marko Babić

Susjedski derbiji su uvijeke teške i neizvjesne utakmice i činjenica da smo bolje plasirani na ljestvici ništa ne znači, rekao je Alen Pavačić, trener Kostrene

Alen Pavačić
Alen Pavačić Foto: Marin Aničić

Odbojkašice Kostrene i Grobničana u subotu od 17 sati odigrat će lokalni derbi 15. kola Prve lige. Kostrenjake su favoritkinje u ovom ogledu, a prije nekoliko godina prognote bi bile dijametralno suprotne. Kostrena trenutno drži deveto mjesto sa sedam pobjeda i sedam poraza, dok je Grobničn predposljednji sa samo jednom pobjedom u 14 nastupa.

- Susjedski derbiji su uvijeke teške i neizvjesne utakmice i činjenica da smo bolje plasirani na ljestvici ništa ne znači, rekao je Alen Pavačić, trener odbojkašica Kostrene podsjetivši da je posljednji susret ovih dvaju ekipa u prvom dijelu sezone završio pobjedom Kostrene 3:2 nakon velike borbe.

- Kvalitetnija smo ekipa i trebali smo lakše pobijediti. Svi setovi su bili na razliku i to sve govori. Kao što sam već rekao mjesto na tablici ne znači preivše, no i dalje vjerujem da smo kvalitetniji i da smo favoriti, zaključio je Pavačić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT