ODLAZAK NAKON DEVET GODINA  

Alen Pavačić napustio ŽOK Kostrenu

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 10:48 Napisao  Marko Babić

- Zasitili smo se i pomalo tražim nove izazove. Želim im sreću u daljnjem radu, poručio je Alen Pavačić

Alen Pavačić više nije trener u Ženskom odbojkaškom klubu Kostrena. Nakon devet godina rada u Kostreni koju je doveo do Prve lige došlo je do prekida suradnje. Pavačić je krajem sezone suspendiran od strane kluba zbog odnosa prema igračicama, a prvu ekipu preuzeo je Željko Bradarić. Postojala je mogućnost da Pavačić ostane raditi s mlađim uzrastima, ali ta ideja nije zaživjela.

- Zasitili smo se i da pomalo tražim nove izazove, želim im sreću u daljnjem radu. Dobro je da bude što više kvalitetnih klubova za nas trenere koji želimo raditi, ustvrdio je Alen Pavačić.

- Imam ambicije u budućnosti raditi s mlađim uzrastima, vidjet ću na koji način to najbolje realizirati, dodao je Pavačić koji je upravo u ponedjeljak krenuo put Novalje gdje će se okupiti hrvatska ženska kadetska reprezentacija. Iz Primorsko-goranske županije jedina članica ove izabrane vrste je Ana Mioč, odbojkašica Kostrene.

- Ovo je kontrolno okupljanje, dodao je Pavačić koji u reprezentaciji ima ulogu trenera.

- Ovo je prilika da provjerimo stanje i krenemo s pripremama za turnir Alpe Adria krajem lipnja. I prilika da već počnemo planirati budući da su iduće godine na rasporedu kvalifikacije za svjetsku i europsku smotru, zaključio je Alen Pavačić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT