SINIŠA ŠTEMBERGER Osjetno smo bolja momčad od Alkara, pobijedili smo ih u Sinju

Utorak, 26. veljače 2019. 19:10 Napisao/la  V. P.

Važno je da dobro igramo jer tada dolaze pobjede. Nekoliko je klubova u dvije, tri pobjede, nitko ne bježi tako da ga se ne može stići, kaže košarkaš Adria Oil Škrljeva o mogućnosti ulaska u play off

Siniša Štemberger (Adria Oil Škrljevo)
Siniša Štemberger (Adria Oil Škrljevo) Foto: Valentina Prokić

Košarkaši Adria Oil Škrljeva u subotu na parketu dvorane u Mavrincima dočekuju sinjski Alkar.

Nakon duže stanke Škrljevo se ponovno vraća prvenstvenim ispitima i pokušaju ulaska u play-off.

- Nema kalkulacija, moramo pobijediti. Pauza je bila dosta duga, trener Brajković i Uljarević su bili sa reprezentacijom, ali stanku smo dobro iskoristili. Dobro smo trenirali i mislim da smo spremni za nastavak. Imamo nekih problema sa ozljedama i vidjet ćemo u kojem ćemo sastavu istrčati u subotu. No, osjetno smo bolja momčad od Alkara, pobijedili smo ih u Sinju, isto očekujem i sada, ali moramo igrati na gornjoj granici naših mogućnosti, kaže iskusnik u redovima Adria Oil Škrljeva Siniša Štemberger.

Kapetan Barnjak ponovno se ozlijedio te u neće biti u rosteru za Alkar. Pauzirat će najmanje dva tjedna.Škrljevo odbilo zamjenu domaćinstva
Košarkaši Adria Oil Škrljeva prvu utakmicu polufinala Alpe Adria Cupa trebali su igrati 13. ožujka u slovačkim Levicama protiv Patriota Levicki, no kako domaćin nema slobodan termin, predložili su zamjenu domaćinstva.
Škrljevo je odbilo prijedlog,  kao bolje plasirana momčad imaju pravo odlučiti gdje će igrati prvi susret.
Tako će odluka od terminu utakmice pasti u uredu za natjecanje u Beču, koji bi s datumom trebao izaći početkom ožujka.

- Igra nam se popravila u odnosu na ranije. Nadam se da će se Barnjak vratiti. Uljarević bolje kreira igru od igrača koji je tu ulogu imao ranije. Igra nam je tečnija, ali daleko je to još od onoga što bismo mi htjeli, dodaje Štemberger.

Cilj je ulazak u play-off, a Škrljevo trenutno ima omjer 4 pobjede i 10 poraza. No, tri kluba koja su ispred Škrljeva Gorica, Šibenik i subotnji protivnik Alkar imaju samo jednu pobjedu više, dok Hermes Analitica i Vrijednosnice Osijek imaju dvije pobjede više.

- Imamo dosta utakmica ispred sebe i nadamo se da ćemo ih što veći broj završiti na pravi način. Važno je da dobro igramo jer tada dolaze pobjede. Nekoliko je klubova u dvije, tri pobjede, nitko ne bježi tako da ga se ne može stići. Osim Zadra i Cibone sa svima ostalima se može igrati, sa nekima smo u istom rangu, a od nekih smo bolji. Ako Cedevita dođe u šarenom sastavu, nije nemoguće da se posklizne. Igrali smo dobro protiv Cibone u Kupu, bilo je više trke i bolja obrana te bi to trebalo pretočiti u utakmice sa uvjetno rečeno slabijim protivnicima. Utakmica ima dovoljno, nadam se da ćemo imati malo više sreće i da će nas ozljede zaobići, zaključio je Siniša Štemberger.

Košarkaši Adria Oil Škrljeva prvu utakmicu polufinala Alpe Adria Cupa trebali su igrati 13. ožujka u slovačkim Levicama protiv Patriota Levicki, no kako domaćin nema slobodan termin predložili su zamjenu domaćinstva. Škrljevo je odbilo, jer kao bolje plasirana momčad imaju pravo odlučiti gdje će igrati prvi susret. Tako će odluka od terminu utakmice pasti na kancelariju Alpe Adria Cupa u Beču koji bi s datumom trebao izaći početkom ožujka. 

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT