Goran Šućurović uoči Trešnjevke: Unatoč problemima moramo po pobjedu protiv izravnog konkurenta

Petak, 01. veljače 2013. 12:42 Napisao  Luka Variola

- To nam je direktni konkurent za peto mjesto i možda ključna utakmica, objašnjava trener Riječanki koje su u petak saznale protivnika u II krugu Kupa. Za dva tjedna (16. veljače) na Kozali će ugostiti Jolly JBS

Košarkašice Pletera saznale su svojeg protivnika u II krugu Kupa Ružice Meglaj Rimac. Riječanke će 16. veljače na Kozali ugostiti Jolly JBS. No, prije dvoboja s Šibenčankama, Pleterice u subotu moraju odraditi novi ispit u okviru A-1 lige. S početkom u 17 sati u dvorani Dinko Lukarić odmjeriti će snage s Trešnjevkom, izravnim konkurentom za petu poziciju.

- Važna utakmica za nas. To nam je direktni konkurent za peto mjesto i možda ključna utakmica. Moramo ići po pobjedu kako znamo i umijemo, objašnjava trener Pletera Goran Šućurović.

Riječka ekipa važan dvoboj dočekuje s velikim problemima što se tiče zdravstvenog biltena. Šućurović je tijekom tjedna na treningu mogao računati na samo šest igračica.

- Sikirić i dalje ima problema s koljenom i dok ne obavi magnetsku rezonancu nećemo znati koliko je ta ozljeda ozbiljna. Možda će morati na operaciju. Problema imaju i Tomić i Božić. Tomić muči bronhitis, dok Božić ima problema s virozom. No, unatoč svemu u dvoboju s Trešnjevkom moramo ići na pobjedu. Kako znamo i umijemo, zaključuje trener riječkih košarkašica.