Kvarner 2010 u četvrtak kod Broda, Šimović: Utakmica je biti ili ne biti

Srijeda, 15. veljače 2012. 16:12 Napisao  Luka Variola

- Ovo nam je definitivno najvažnija utakmica sezone. Ako dobijemo izgledi za dohvat tog petog mjesta nam izrazito rastu, najavljuje dvoboj riječki centar Teo Šimović

Košarkaše Kvarnera 2010  u četvrtak u Slavonskom Brodu očekuje najvažnija utakmica sezone. U okviru odgođenog 17. kola odmjerit će snage sa momčadi Svjetlosti. Brođani su izravni kandidati za peto mjesto, posljednje koje vodi u raj (Ligu za prvaka). Naglićevi puleni imaju bod više ali i utakmicu više. Susret počinje u 18 sati. 

- Ovo nam je definitivno najvažnija utakmica. Nama je biti ili ne biti. Ako dobijemo izgledi za dohvat tog petog mjesta nam izrazito rastu. Dobro smo ih snimili. Pogledali smo nekoliko kazeta s njihovim utakmicama i znamo otkud prijeti najveća opasnost, objašnjava uoči važnog gostovanja centar Teo Šimović.

Brođani su na Kozali u šestome kolu pali tek nakon produžetka (83:81). Svjetlost je poznata kao izrazito domaćinska ekipa, koja pred svojim navijačima teško gubi bodove. Riječani prema Brodu putuju na dan utakmice. Nakon popodnevnog odmora čeka ih teška borba pod obručima dvorane Vijuš, izgradnja koje je s prekidima trajala gotovo 20 godina.

-Neće biti lako, to je sigurno. U Slavonskom Brodu se teško dolazi do bodova. No, ja sam optimist. Uvjeren sam da smo kvalitetnija ekipa i to treba pokazati na parketu. Dat ćemo sve od sebe. Moramo biti agresivni, ail i pametni. Idemo muški poginuti, pa što bude, zaključit će drugi strijelac Riječana ove sezone.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT