Kvarneraši u prijateljskom ogledu poraženi od Dubrave, Blajić u utorak na ultrazvuk

Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. 20:12 Napisao  Luka Variola

Kvarner 2010 - Dubrava 80:91. Riječani su na Kozali poraženi bez prvoga playa Josipa Blajića, koji zbog bolova u donjem dijelu trbuha u utorak ide na ultrazvuk

Košarkaši Kvarnera 2010 stanku do početka Lige za ostanak krate pripremnim ogledima. U ponedjeljak su na Kozali poraženi od prvaka A-2 lige Centar Dubrave 80:91. U redovima Riječana najbolji su bili rekovalescenti Češković i Šimović, koji su postigli po 15 poena. Dobar je bio i Matteo Juričić s učinkom od 11 poena. Redove zagrebačke momčadi, koja je jedan od najizglednijih kandidata za ulazak u A-1 ligu, predvodila su iskusna braća Garma.

 - Dosta smo kombinirali i isprobavali neke mogućnosti. Mislim da su oni puno ozbiljnije shvatili ovaj susret kako bi vidjeli gdje su uoči početka kvalifikacija. Do dvije, tri minute prije kraja je bio egal, a onda su se oni odvojili. Igrali smo bez Blajića, koji je osjetio bol u donjem dijelu trbuha. U utorak će obaviti ultrazvuk nakon čega će se više znati težina ozljede, objasnio je pomoćni trener Kvarnera 2010 Teddy Delač.

Riječki je kolektiv inače u ponedjeljak potvrdio kako je dobio organizaciju poluzavršnice juniorskog prvenstva Republike Hrvatske, koje će se od 18. do 22. travnja održati u Rijeci.