JOSIP BARNJAK Zadovoljni smo zbog finala Alpe Adria Cupa, ali i razočarani što nismo ušli u doigravanje

Subota, 27. travnja 2019. 13:48 Napisao/la  V. P.

Nitko nije očekivao da ćemo doći do finala jer je bilo momčadi koje su jače i kvalitetnije od nas, ali taj rezultat je popravio i uljepšao sezonu, rekao je kapetan košarkaša Adria Oil Škrljeva

Josip Barnjak (Adria Oil Škrljevo)
Josip Barnjak (Adria Oil Škrljevo) Foto: Valentina Prokić

Košarkaši Adria Oil Škrljeva sezonu su završili polovičnim uspjehom.

Naime, nisu se uspjeli plasirati u doigravanje, ali su kao debitanti igrali finale međunarodnog Alpe Adria Cupa.

- S jedne strane smo zadovoljni, s jedne razočarani jer su nam nedostajale jedna, dvije pobjede za ući u doigravanje, počeo je priču kapetan Adria Oil Škrljeva Josip Barnjak.

Košarkaši s Mavrinaca odigrali su dvije posve različite polusezone, a bjema je zajednički nazivnik bio ozljede.

- Prvi dio je bio težak, bilo je dosta ozljeda i nismo mogli ništa napraviti kada smo stalno bili nekompletni, ne samo u utakmicama već i na treninzima. Teško je bilo graditi igru u takvim uvjetima. Došli su i neki igrači koji se nisu pokazali kao pojačanja. Na početku drugog dijela došao je Uljarević i to se pokazalo kao sjajan potez. Poboljšali smo igru, doveli smo se u red, a to se odrazilo na rezultate. Nismo izgubili niti jednu domaću utakmicu, dodao je Barnjak.

Alpe Adria Cup bio je pravo osvježenje, novo iskustvo za klub i momčad.

- Nitko nije očekivao da ćemo doći do finala jer je bilo momčadi koje su jače i kvalitetnije od nas, ali taj rezultat je popravio i uljepšao sezonu, smatra Barnjak koji je ugovorom vezan za Adria Oil Škrljevo te ostaje na Mavrincima.

Po završetku sezone najviše posla imat će Uprava.

- Treba složiti momčad za iduću sezonu, da budemo još malo bolji, pokušati zadržati neke igrače. Lani smo bili šesti i trebali bi ponovno pokušati ući u doigravanje, napraviti korak više. Alpe Adria je dobro natjecanje i to je potrebno ekipi, dobra su priprema za domaće prvenstvo, imamo ritam i nekako igramo opuštenije, zaključio je kapetan Barnjak.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT