Aramis Naglić, Dino Rađa i Stojko Vranković zajedno gledali utakmicu protiv Slovenije

Srijeda, 16. lipnja 2021. 23:14 Napisao/la  KS
Aramis Naglić, Dino Rađa i Stojko Vranković
Aramis Naglić, Dino Rađa i Stojko Vranković

Pandemija koronavirusa pokvarila je jednu lijepu riječku košarkašku feštu, bez obzira na poraz hrvatske reprezentacije dvorana na Zametu zaisigurno bi dupkom bila ispunjena zbog Luke Dončića.

OK, Dončić nije igrao, ali već sama činjenica da je nogom stupio na parket dvorane na Zametu bila je dovoljna da se okupi zavidan broj najmlađih košarkaških zaljubljenika, a vjerovali ili ne takvih još uvijek ima podosta.

Ovako su vrata dvorane bila otvorena samo za ponešto gledatelja uglavnom od reda vezanih uz košarku i onih od kojih se i očekuje da budu uz reprezentaciju.

Put Rijeke je tako potegao Stojko Vranković, predsjednik HKS-a, došao je i Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku HKS-a, a pridružio mu se i Aramis Naglić, nekadašnji suigrač iz splitskih dana, također stalni član Stručnog savjeta za mušku košarku.

Naravno, malo tko ne zna što još povezuje Aramisa Naglića, Dina Rađu i Stojka Vrankovića, zajedno su nosili dres Hrvatske na Olimpijskim igrama u Barceloni, prvim na kojima je hrvatska košarkaška vrsta zaigrala i posljednjim na kojima je osvojila medalju.